6-daagse fietstocht

In November 2011 samen met 7 andere dames besloten om in juni 2012 een fietstocht van 6 dagen (500 km) in Frankrijk te ondernemen.
Doelstelling : “Goed kunnen fietsen met minder kilo’s aan mijn lijf”. Na mijn binnenkomst bij Edwin zijn we aan de slag gegaan. De combinatie van trainen van mijn core stability, conditie, kracht en gezonder eten hebben hun vruchten afgeworpen. Met vertrouwen begin ik over 3 weken goed getraind aan de fietstocht,  inmiddels 11 kilo lichter. De trainingen van Edwin zijn op mij persoonlijk afgestemd, goed voorbereid, zeer gevarieerd en echt nooit hetzelfde. Edwin is altijd in staat te motiveren en samen met mij oprecht trots te zijn op de behaalde resultaten. Het enthousiasme van zijn persoonlijke aanpak en professionaliteit werken zeer stimulerend. Door de spierversterking zijn mijn rugklachten verdwenen en door mijn eetpatroon en gewoonte(s) aan te passen blijf ik op gewicht.

Edwin bedankt voor je stimulans en goede begeleiding en zeker tot ziens!

Gr. Ineke

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting