Blij, blij, blij ……

Graag wil ik vertellen hoe ik in 6 weken 5 kilo afgevallen ben, m.b.v. Edwin (Personal Trainer bij MoveToo) hard werken en zelfdiscipline. Op internet vond ik de website van MoveToo, laat ik maar eens even bellen. Na een gesprek werd ik door zijn enthousiasme geprikkeld en begon ik na wat testen 2 keer per week te trainen. Mijn BMI was te hoog en daardoor was mijn metabolische leeftijd ook veel te hoog. Daar moest echt wat aan gebeuren want het duurt nog wel even voordat ik bij die leeftijd ben. Mijn eetdagboek werd bijgehouden en we gingen flink aan de gang. Wat het zo leuk maakt is de vele afwisseling die er elke training weer is. Er wordt goed op mijn houding gelet wat ik steeds miste in een groot fitness centrum. Nu ga ik door voor de andere 5 kilo,zodat ik mijn doel bereik. Voor iedereen een echte aanrader die serieus wil sporten.

Groet Iris

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting