Een Succesverhaal….. JA, Zeg Maar Gerust Een Succesverhaal!

Een half jaar geleden zei mijn vriendin; ik voel me futloos, prop me regelmatig helemaal vol, hijg na een kort sprintje, bah, ik ga een diëtiste opzoeken. Nee joh, zei ik, je moet sporten. Ik ken wel iemand en ik ga mee, geen idee hebbende waar we aan begonnen.

Ik dacht ik ga wel mee, maar het is voor mij niet echt nodig (tuuuurlijk). Edwin kende ik al via de fietsclub van mijn partner en ik wist dat Edwin fanatiek was. Dat was wel nodig met twee van die dames.
Afspraak was zo gemaakt, dat gesprekje voelde goed, en we gingen aan de slag. Eerste keer zenuwachtig want dat was het ‚weeg- en meetmoment’. Ai, eerste tegenvaller, een conditie van ‚matig’ en een BMI om niet over naar huis te schrijven, mmmm, misschien toch wel goed dat ik ben gegaan.

En dan gaat het echte werk beginnen. Iedere week aan de bak. Iedere week met enthousiasme naar Breda, oefeningen doen, zweten, werken! Buik, billen, benen, rug, bovenarmen, onderarmen, romp, echt alles komt aan bod. Soms lagen we in een deuk bij een nieuwe oefening, dan ging het niet helemaal zoals het hoorde. En de dagen erna, pfffff, wat een hel, kon soms met moeite de trap oplopen of mijn haar wassen.
Ook voor eetadvies, konden we bij Edwin terecht. Uiteraard weet ik dat elk pondje door het mondje gaat, maar nu eens serieus naar mijn eetgedrag gekeken, en behoorlijk wat aangepast. Het aantal koolhydraten in mijn eetpatroon is flink vermindert en het‚ gedachteloos’ een zak chips leegeten is er ook niet meer bij. Bewust zijn van wat je eet en je motortje wel laten branden door regelmatig te eten, dat zijn tips die Edwin mij gegeven heeft. Ik voel me er uitstekend bij.

En Edwin zelf, tja wat een kanjer, wat een motivator! Zonder hem, zijn enthousiasme, zijn kundigheid en uiteraard zijn geweldige (en gevarieerde) trainingen had ik het niet volgehouden. Zonder hem (en zijn weegschaal) was ik nu niet 12 kilo en diverse centimeters kwijt geweest.

Edwin bedankt voor de geweldige tijd en hopelijk NIET tot ziens in de Mathenessestraat ……

Diana

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting