Een telefoontje veranderde mijn complete lifestyle!

Dat ene telefoontje 2 jaar geleden daar begon het allemaal mee. Via een vriend kwam ik 2 jaar geleden in contact met Edwin. Ik, op dat moment 27 jaar, zat voor m’n werk als rij-instructeur meer dan 60 uur per week in de auto en daar bleef het dan ook bij. Zitten was alles wat ik deed de hele week, de enige beweging was vanuit huis naar de auto lopen en ‘s avonds terug. Het was duidelijk dat de knop om moest!

Na een prettig kennismakingsgesprek met Edwin ben ik een weekje later bij hem begonnen met Personal Training. Ben zelden iemand tegengekomen die mensen zó weet te motiveren zoals Edwin dat kan. Na die eerste training hebben we ook een uitgebreid plan opgesteld om m’n eetpatroon op te schonen. Door mijn drukke bestaan kwam het er nooit van om een fatsoenlijke gevarieerde maaltijd te bereiden. Dankzij het plan van Edwin is het me gelukt om naast het werk toch een goede balans te vinden qua gezonde voeding.

Al na een aantal weken was er al zichtbaar resultaat qua gewicht, in totaal ben ik zo’n 15 kilo afgevallen. Maar daar bleef het niet bij ook mijn lichaamshouding is heel veel verbeterd. De pijntjes die ik had en die ik altijd maar voor lief nam, begonnen ook te verdwijnen. De volgende stap was het stoppen met roken, ook hierin heeft Edwin mij ontzettend goed bijgestaan. En sinds 6 januari 2013 ben ik daardoor helemaal rookvrij!

Vanaf januari 2013 ben ik begonnen met spinnen bij Edwin. Wat een energie straalt hij uit naar ons. En door de fantastische muziekkeuze van Edwin is het ook nog eens een feest voor het oor. Door de spinninglessen raakte ik ook bevangen door het fietsvirus. En sinds vorig najaar ga ik iedere week fanatiek mountainbiken en in de zomermaanden er lekker met de racefiets op uit. Wat een vooruitgang heb ik geboekt sinds dat jaar, er kan zelfs tijdens een zware inspanning een lachje vanaf nu 😉

Beste Edwin keep up the work!! En om in jouw termen te spreken… GASEROP!!!!!!!!

Jeroen Rullens

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting