Hekel Aan Sporten

Als iemand een hekel heeft aan sport ben ik dat. Of beter gezegd, wás ik dat!! Lichamelijke klachten noodzaakte me om opnieuw over sporten na te denken. Ik zag het alweer helemaal voor me; onwetend in een sportschool aan apparaten gaan sjorren en daardoor ‘nutteloos’ in het zweet werken. Jaren geleden al van alles gestart én gestopt omdat resultaat uitbleef. Geen idee waarom, ik deed toch zo mijn best?!?! Ik kan er de lol dan ook niet van inzien. Aan Edwin de mooie taak het tegendeel aan mij te bewijzen. Na ruim 3 maanden PT lessen heeft hij me wel overtuigd dat het verschil vooral zit in het feit dat je ‘goed’ traint. Nooit geweten, en nooit op gewezen wat ik dan precies verkeerd deed. Tja, in de doorsnee sportschool….

In het verleden hing ik mijn sporttas binnen 3 maanden aan de wilgen. Nu wil ik alleen nog maar doorgaan met sporten! Mijn grootste hobby zal het nooit worden maar Edwin heeft me laten zien en geleerd hoe ik mijn lijf in conditie hou en mijn spieren sterk maak. En daar voel ik me dan weer een stuk fitter door!!

Veel skiplezier nog
Greetz, Erna Jansen

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting