Hulp, motivatie en ondersteuning!

Na jaren geschommeld te hebben met mijn gewicht, door 2 zwangerschappen en verschillende crash diëten te volgen merkte ik dat ik zelf steeds meer in de put raakte, mijn zelfvertrouwen was weinig van over en had nergens meer zin in en lag liever op de bank. In maart 2012 had ik het helemaal gehad ik was er klaar mee, ik wilde hulp, een stok achter de deur, iemand die mij motiveert om door te gaan. En die persoon heb ik zeker gevonden, door druk op zoek te gaan op het Internet kwam ik op de site van Edwin van de Laar, “MoveToo Personal Training” terecht. Na alles goed gelezen te hebben op zijn site, heb ik een mail gestuurd, en een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek.

Op 14-03-2012 heb ik mijn eerste gesprek gehad met Edwin, tijdens het gesprek zag je en hoorde je het enthousiasme en hoe hij alles keurig uitlegde, daardoor werd ik zelf ook erg enthousiast, maar werd toen ook geconfronteerd met m’n gewicht en vetpercentage waar ik erg van schrok. Heb de week daarna gelijk een afspraak gemaakt voor mijn eerste training. Na een aantal testen en mijn voeding onder loop is genomen, ben ik 24 maart 2012 van start gegaan.
Nu 5 maanden later ben ik na pittige trainingen dankzij Edwin, zijn hulp en motivatie 19 kilo afgevallen.

Edwin, ik wil jou heel erg bedanken voor al je hulp, ondersteuning en motivatie. Je stond altijd voor mij klaar zelfs buiten de trainingsuren kon ik je altijd bellen of sms-en als ik een dip had, maar dan wist jij mij altijd weer te motiveren om door te gaan.. Je hebt mijn leven veranderd!!! Dankzij jou heb ik weer zelfvertrouwen, en heb ik balans in mijn leven, voeding en lijf!!! En we blijven zeker doorgaan met sporten, want dat hoort nu bij mijn leven!!!!

Groetjes Patricia

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting