Kom Van Die Bank Af!

Omdat ik me niet meer tot sporten kon zetten en een naderende winter niet bevorderlijk is om de deur uit te gaan, zocht ik in oktober 2013 hulp bij Edwin van de Laar. Belangrijkste doel: van de bank afkomen, met regelmaat gaan sporten en meer energie krijgen. Daarnaast kon het omzetten van wat plaatselijk vet in spierweefsel ook geen kwaad. Al snel had ik in de gaten dat ik echt aan de bak moest. Edwin liet me in zijn beulsessies kennis maken met alle apparaten van de zolder, toen nog in Dorst. En altijd deed hij dat motiverend, waar nodig corrigerend en vooral ook met veel humor. Inmiddels is de personal training voorbij. Ik loop nu een paar keer per week hard, tennis en ga half januari met de core- en spinninglessen in het mooie, nieuwe onderkomen van MoveToo beginnen. Ik voel me veel energieker nu ik weer regelmatig sport en heb mijn doel bereikt. En de spierbundels? Die mogen nog best wat groter worden (eten is ook zo lekker). Maar er moet iets overblijven om aan te werken…

Ed, bedankt voor je hulp en je gezelligheid!

Sandra de Jong

 
 

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting