Lijnen.. afzien.. valkuilen.. shakes……..

Lijnen.. afzien.. valkuilen..  shakes..  dieetrepen..  opgeven..  opnieuw beginnen..  motivatie kwijt..  hulpeloos..  geen vertrouwen meer hebben in jezelf .. jaar in.. jaar uit!

Veranderen in:

Motivatie, Actie, Sport, Ondersteuning, Gezond eten, Voedingstips, Balans in je lijf, Balans in je leven! Er nooit meer alleen voor staan, weer vertrouwen hebben in jezelf, inzien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is dan je altijd hebt gedacht, ontdekken dat je het WEL kan! Een geweldige ervaring! Ik heb het mogen meemaken door te starten met Personal Training bij Move Too!

Edwin,  bedankt voor je sportieve steun. Je staat altijd voor me klaar en dat is voor mij ontzettend belangrijk geweest, en dat is het nog steeds!  Bedankt dat je mij hebt laten inzien dat ik mijn doel alleen kan bereiken door eindelijk eens voor mijzelf te kiezen.  Het heeft mijn lijf maar ook mijn leven beter in balans gebracht!

Groetjes,

Betty

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting