Pepernoten of sporten …….

Op mijn laatste training vroeg Edwin of ik een stukje wil schrijven voor op de website. Dat doe ik uiteraard met veel plezier!
Ik was altijd al wat kilo’s te zwaar en na mijn zwangerschap bleef ik helaas nog wat zwaarder dan voor de zwangerschap. Ik had heerlijk verlof en at de hele dag wat lekkere dingetjes. (waaronder pepernoten…. rotdingen…) Ik zag de bui al hangen met de feestmaanden in zicht!

Ik moest echt iets gaan doen, de knop moest om. Al die diëten werken averechts, ik kreeg er alleen maar meer honger van.. Ik wilde mijn conditie verbeteren en een aantal kilo’s afvallen maar dan dus zonder weer een dieet. Ik ging opzoek naar een personal trainer, een groot fitness gebeuren is niks voor mij, niet voldoende begeleiding waardoor ik niet optimaal zou trainen, dat werd meer kletsen met die lieve vriendin die mee ging.
Edwin sprak mij aan dus ik maakte een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens deze afspraak was ik al snel om, ik zocht een trainer die mij persoonlijk kon begeleiden, beter in mijn vel kon laten zitten en mij kon leren gezonder te leven, en die heb ik zeker gevonden!

Ik heb 6 weken lang 2 keer per week getraind en met resultaat, 6 kilo afgevallen op een verantwoorde manier. Wekelijks werd ik gewogen en dat werkt zooo motiverend als je ziet dat er weer wat af is!! Dit zorgt ervoor dat je doorgaat. Langzaam ging ik het ook merken aan mijn kleding, alles zit nu mooier en minder strak. Ik heb goed geluisterd naar de tips om mijn voeding te veranderen. Het waren kleine veranderingen maar zorgen wel voor een goed resultaat.
De trainingen waren pittig. Sport is niet mijn beste vriend maar Edwin zorgde voor veel variatie in de trainingen waardoor ik steeds uitgedaagd werd om harder mijn best te doen en ik vond het dan ook erg leuk!

Mijn trainingen zitten erop, ik heb mijn doel behaald. Ik ga bewuster om met mijn voeding en ik blijf lekker sporten! Edwin, super bedankt!!

Groetjes Simone

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting