top of page

10 KILO ERAF, EINDELIJK GELUKTIk denk dat ik zeker twintig jaar geprobeerd heb af te vallen, steeds met een ander dieet of een streng sportschema dat ik dan een paar weken volhield, voordat ik er weer de brui aangaf. Een Personal Trainer had ik nog nooit gehad, dus toen mijn gewicht een hoogtepunt (dieptepunt) bereikte, besloot ik de kans te wagen en met "MoveToo Personal Training" in zee te gaan. Dat was de beste beslissing van het jaar!


De trainingen zijn zwaar (het is afzien!), maar omdat ze zo afwisselend zijn (gewichten, kracht, cardio, conditie), houd je het uur toch goed vol. Edwin daagt je uit en let erop dat je de oefeningen op een effectieve en verantwoorde manier uitvoert. De dag erna heb je spierpijn op plekken waarvan je niets wist dat er spieren zaten en dat is fijn; je voelt dat je lijf aan het werk is, vet wordt verbrand en spiermassa wordt opgebouwd.


Omdat ik daarnaast ook Edwins eenvoudige voedingstips in acht nam, vlogen de kilo’s eraf. Uiteindelijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder Edwin was het zeker niet gelukt.


Ik kan "MoveToo Personal Training" van harte aanbevelen aan iedereen die op een intensieve, maar leuke manier aan zijn conditie en gewicht wil werken. Ik heb er inmiddels zoveel lol in gekregen dat ik er na mijn eerste 24 lessen, nog eens 24 aan vastplak.


Nathalie Pagie (45)

Comentários


bottom of page