top of page

ALLE BALLEN HOOGHOUDENIk ben een man 42 jaar, gelukkig getrouwd, twee kinderen en ik heb een uitdagende job. In de afgelopen jaren had ik mijn fitheid laten verlopen. Dat wilde ik veranderen, voor mijn gezin en voor mezelf.


Hoe krijg ik het weer voor elkaar om twee keer in de week met plezier te sporten? Hoe zorg ik dat ik niet geblesseerd raak als ik weer begin? Hoe krijg ik dit in mijn drukke schema gepropt? Hoe wordt ik weer gezond fit?


Deze vragen had ik in Augustus 2018 en was ik net zoals jij misschien nu aan het zoeken op het web voor een oplossing.

Nu ik dit stukje schrijf, na een goede 9 maanden, ben ik overtuigd dat het is gelukt. Het belangrijkste wat ik kon besluiten, weet ik nu, was om een oriënterend gesprek te hebben met Edwin over mijn fitheid. Hij had meteen een duidelijk verhaal over hoe ik mijn doel kon bereiken. Over mijn type spierbouw en hoe volgens hem een slimme combi van core stability en cardio veel beter is dan uren hardlopen. Na de eerste intake natuurlijk ook naar mijn voedsel patroon gekeken en aangepast.


Met een programma van 2 tot 3 keer personal training en na een kwartaal een combi van 1 tot 2 keer personal training en core stability spinning les was met de kerst 2018 een doorbraak gerealiseerd. Ik trainde met veel plezier was 17kg lichter en was gezond fit. In het nieuwe jaar kreeg ik een nieuwe baan en ben ik gaan kijken hoe stabiel ik kon blijven in deze vernieuwde levensstijl. Met af en toe een personal training en spinning les blijf ik gezond fit, zonder extreem dieet. Ik en mijn omgeving zijn super trots dat dit gelukt is en ik heb tot mijn verbazing andere ook geïnspireerd te kiezen om gezond fit te zijn.

Ben jij de volgende ik hoop het niet voor mij of Edwin, maar voor jezelf?

Waag de stap en overtuig jezelf. Gewoon doen.


Met vriendelijke groet B. uit Breda.bottom of page