top of page

EINDELIJK EEN NIEUWE LIFESTYLE!Begin dit jaar wilde ik het anders! Niet meer constant bezig zijn met mijn gewicht. Opletten en het vervolgens weer laten gaan. Streng lijnen en vervolgens weer helemaal los gaan. Nee, het moest anders. Mijn levenswijze moest ik gaan veranderen niet alleen voor mijn figuur, maar zeker ook voor mijn gezondheid!! Ik moest energie gaan steken in de weg naar een nieuwe lifestyle. Edwin van de Laar van MoveToo heeft me daarbij super geholpen!!! Hij heeft een persoonlijk op maat opgesteld sportprogramma voor mij gemaakt. Ook heeft hij geholpen bij een goed en verantwoord eetpatroon om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen.


Begin van iedere week word ik gewogen om te bekijken of ik vetweefsel verlies en of ik spierweefsel heb opgebouwd. Sinds 10 weken sport ik nu 2x in de week bij MoveToo en krijg ik alle persoonlijke aandacht om de sport workout optimaal uit te voeren, waardoor ik niet alleen gewicht verlies en mijn vetpercentage omlaag gaat, maar val ik daardoor tevens af op de juiste plekken waar het het hardst nodig is!! Héél stimulerend!! In die 10 weken ben ik ook het gezonde voedingspatroon aan het volgen. Ik kan zeggen dat het vrij makkelijk is gegaan en dat deze nieuwe lifestyle al behoorlijk eigen is geworden.


Ben inmiddels 10 weken op weg en ben bijna 9 kilo afgevallen! Let op 9 kilo is heel veel, want je verbrand door deze specifieke training weliswaar vet, maar daar krijg je spierweefsel voor terug. Naast het gewichtsverlies zie je er daardoor ook nog veel strakker en slanker uit. Mijn Persoonlijke Trainer heeft door het programma op maat en mijn wensen precies de goede plaatsen aangepakt. Heb ook veel geleerd over de werking van spieren, stofwisseling etc.

Ik voel me gezond, slanker, energieker en heel erg blij!! Je bent nooit te laat om ervoor te gaan!


Deze nieuwe Lifestyle, dankzij MoveToo laat ik nooit meer los!!!!!


Hélène Peters – van der Horn


bottom of page