top of page

TERUG OP HET RECHTE PADLachen, afzien, kapot gaan, niet meer willen, jezelf overtreffen, succesvol de training beëindigen en de wereld aankunnen! Dat is zo ongeveer het cirkeltje dat ik elke keer doorlopen heb bij Edwin.


Onze eerste ontmoeting bij Edwin op kantoor was direct BAM. Wij liggen elkaar wel, dat was duidelijk, een sociale en gedreven man, die door smoesjes en excuses zo heen prikt. Hij leert je als persoon kennen en weet wat je wel en niet aan kunt en pushed je tot het uiterste, exact wat ik wilde! In mijn hele leven ben ik nog nooit zo in shape geweest. Binnen een half jaar was ik 10 kilo afgevallen en zat ik strak in mijn vel. Hij begeleidt je niet alleen tijdens de training maar ook daarbuiten. ‘s ochtends, ‘s middags en zelfs laat in de avond kon ik hem een appje sturen met vragen over wat ik wel of niet kon eten, maar ook persoonlijke hoogtepuntjes delen als ik bijvoorbeeld de monkey swing goed had uitgevoerd op de sportschool.


Een moment dat mij erg is bijgebleven was tijdens een festival seizoen, en nog redelijk aan het begin van ons traject. Ik viel af en kwam de volgende keer weer aan. Feesten was mijn prio, niet het in shape blijven, eigenlijk waren de trainingen meer een ‘moetje’, soort van rechtvaardiging naar mezelf. Edwin merkte dit en was hier niet van gediend. Hij heeft mij toen heel duidelijk aangesproken, even weer op het rechte pad gezet. Niet vervelend maar wel heel duidelijk. Precies wat ik nodig had, want in shape komen en blijven en een feestje of etentje is prima te combineren!


Voor Edwin heb ik veel eerdere pogingen gedaan, maar een cliché is niet voor niets een cliché, Edwin heeft mij geholpen om mijn lifestyle te veranderen in plaats van weer een jojo traject aan te gaan. Inmiddels ben ik alweer 1,5 jaar op hetzelfde gewicht en dat gaat mij zonder al te veel moeite af.


Dank je wel Edwin, voor je trainingen, gezelligheid en vooral steun en duidelijkheid!


Annemijn B.


Comments


bottom of page