Rupsen en vlinders

****Net toen de rups dacht dat haar leven voorbij was, werd ze een vlinder****

1 Jaar geleden zag mijn week er zo uit; ik werkte fulltime. ‘S avonds was ik altijd thuis, moe. Ik was altijd druk met mijn huishouden. Ik sprak nauwelijks af met vrienden. De weekenden stonden in het teken van uitslapen, soms ging ik van mijn bed naar de bank. Op  zondag bleef ik het liefste thuis, omdat de maandag voor deur stond. Ik voelde me vaak overbelast…….
Nu werk ik nog steeds fulltime maar veel flexibeler. Regelmatig ga ik stappen met nieuwe mensen die ik heb leren kennen. Mensen beschrijven me tegenwoordig als open en levenslustig. Ik heb geen  stress meer over werk of huishouden.

Ik heb een personal trainer, Edwin van de Laar. Bij hem volg ik wekelijks Personal Training sessies, Core Stabilty & Spinning lessen na de werkdag. Ook train ik 3 keer per week voor de halve marathon  met Edwin en andere MoveToo sporters. Kortom ik ben elke dag met sport bezig…..Heeeeeeeeerlijk!

Via deze weg wil ik vertellen wat Edwin voor meerwaarde heeft:
– Hij houdt contact met mij, bijna dagelijks. Dat geeft extra vertrouwen en motiveert.

– Hij legt me theoretisch zaken uit, zoals over voeding, spieropbouw, hartslag en conditie. Deze uitleg heb ik nodig , Edwin snapt dat, en herhaalt  zaken zodat ik gefocussed blijf.

– Hij laat me mijn grens bereiken en duwt me er daarna nog een paar keer overheen. Hij leert mij dat mijn grens, mijn grens niet is. Ik weet nu dankzij Edwin dat ik en mijn lichaam veel meer kunnen dan dat ik altijd dacht.

– Door Edwin ben ik intensief gaan sporten en blijven sporten.

– Ik leef en eet veel gezonder. En ik verlies gewicht en zit strakker (en beter) in mijn vel.

Ik sta op een gelukkige en gezonde manier in het leven. Ik ben veranderd en gun
een ieder ander dat ook!

Wendy

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting