Snoep en chips

Daar zat ik dan, 40 jaar onderuit gezakt op de bank met 1 hand in een zak met chips en de andere in een snoepzak….. Altijd moe en eigenlijk boos op mezelf waarom ik het niet op kan brengen om gezond te eten en vooral te gaan sporten. De maat was vol!!! Na wat speurwerk op internet en een tip van een vriendin kwam ik bij MoveToo terecht. Mijn eerste afspraak vond ik zo spannend  dat ik na het aanbellen het liefst weg wilde gaan of achter de bosjes wilde springen maar toen eenmaal de deur open ging en ik hartelijk werd ontvangen ging het beter. Nou ja, beter….iemand anders horen zeggen dat je echt een suikerverslaving hebt is best even slikken. Maar goed, de tijd van mijn kop in het zand steken was voorbij. Het was niet makkelijk, het was een gevecht met mezelf, maar Edwin en Nathalie wisten me iedere keer binnen 10 minuten gemotiveerd te krijgen en hebben me te laten inzien dat ik op de juiste weg was! De knop moet ook om in je hoofd, dus de gesprekken en adviezen vond ik zeker zo belangrijk. Inmiddels was het thuisfront ook enthousiast geworden en samen lopen we nu heel wat kilometertjes weg. Nu een halfjaar verder lukt het me om 3 x per week lekker te gaan sporten, en het grootste gedeelte van de suikers te laten staan. Fantastisch wat dat met je lichaam doet! Ik voel me zelfverzekerder en kijk uit naar een sportieve toekomst….
Dank je wel Nathalie en Edwin, zonder jullie was dit niet gelukt!

Mocht je na mijn verhaal nog twijfelen, maak gewoon een afspraak en ervaar het zelf….

PS: eenmaal aangebeld is er geen weg meer terug want er staan namelijk geen bosjes bij MoveToo om je te verschuilen!

Tatiana M.

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting