Variatie is de sleutel tot succes!

Al jaren sport ik elke werkdag en werk ik plichtgetrouw mijn rondje af in de sportschool. Meestal was ik daarbij amper bezweet of buiten adem. En in mijn achterhoofd had ik wel door dat dat beter moest kunnen. Via via ben ik bij MoveToo terecht gekomen. Tijdens onze eerste afspraak heb ik Edwin verteld dat ik in principe niet hoefde af te vallen en ook mijn “gewone” sporten wilde blijven doen, maar heb gevraagd of hij mij in een aantal lessen kon leren efficiënter bezig te zijn tijdens mijn sport. Ik houdt er van om kort en intensief te sporten, aan mij zijn lange trainingen niet besteed, heb er geen tijd voor en geen zin in.

Hierop hebben we afgesproken dat ik 12 trainingen bij Edwin zou gaan doen. In deze tijd heeft hij zoveel mogelijk variatie aangebracht in de lessen, waardoor ik een heel andere manier van sporten heb ontdekt. De betrokkenheid van een persoonlijke trainer, de afwisseling van de lessen en daardoor het plezier in het sporten zijn niet te vergelijken met het standaard gewone sporten in de sportschool. Elke les was anders, steeds uitdagend en voor mij grensverleggend.

Het lukte Edwin elke keer weer om mij spierpijn te bezorgen op plaatsen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Geen mens heeft mijn hartslag ooit zo hoog op weten te voeren. Maar niet één keer ben ik met tegenzin gaan sporten.

Dank je wel Edwin!

Groetjes,
Jolanda van Dooren

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting