Zelfs Ik Kan Het!

In juli 2013 had ik er helemaal genoeg van dat ik in de loop van jaren toch wat zwaarder was geworden, ondanks het feit dat ik minimaal tweemaal per week sportte. Ik was enorm gemotiveerd om er iets aan te gaan doen. Via internet wist ik al dat MoveToo het programma “Personal Training” aanbiedt. Daarnaast ken ik iemand in mijn omgeving die bij MoveToo met Personal Training aan de slag was gegaan wat een succes was. Dat verhaal maakte mij enthousiast en ik dacht dat het mij zou kunnen helpen om mijn doelstelling te bereiken.


De training sessies bij Edwin zijn pittig maar zijn enthousiasme en gevoel voor humor werken enorm motiverend en zorgen ervoor dat je net een stapje verder gaat. Je weet van te voren nooit wat je te wachten staat omdat iedere les totaal anders is. Je spieren wennen hierdoor nooit aan een oefening waardoor iedere training enorm effectief is en dat is merkbaar. Edwin corrigeert waar nodig want het is belangrijk dat iedere oefening goed wordt uitgevoerd.
De combinatie van bewuster eten en de trainingen hebben geresulteerd in een verlies van 15 kg lichaamsgewicht. Hierdoor heb ik meer energie en meer kracht gekregen en voel ik me een stuk fitter. Om dit mooie resultaat vast te houden ben ik gestart met de core stability en spinninglessen. Deze lessen zijn net als de personal training best pittig maar de motiverende muziek in combinatie met wederom Edwins enthousiasme zorgen er voor dat je niet opgeeft. Een mooie bijkomstigheid is dat mijn romp sterker is geworden en mijn rugklachten zijn verdwenen.

There is never a dull moment at MoveToo! Edwin bedankt voor je professionele coaching en motiverende lessen!

David

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting