Vervolg mijn cycloseizoen 2011

“Het vervolg” op mijn succesverhaal van 14-7-2011

Na mijn succes van 2011 in de Marmotte blijft in mijn hoofd spelen, kan het sneller en moet ik op het hoogtepunt niet stoppen met “topsport” Topsport noem ik het maar als je als een idioot 15-20 uur in
de week met (wieler)sport bezig bent 😉

In 2011 ben ik begonnen met Core Stability bij MoveToo en heb ik, zoals jullie hebben kunnen lezen, grote progressie geboekt in mijn hoofddoel “de Marmotte” in het fietsjaar 2011. Ik had eind 2011 nog vraagtekens of ik nog sneller kon en heb in overleg met Movetoo besloten om er in 2012 een topjaar van te maken met als insteek “nog sneller”. Ze zeggen wel eens tegen mij “hoe ouder hoe gekker”.

In de winterperiode ben ik weer gestart met Core Stability en “Spinning”. Ik merkte al snel dat de CS oefeningen me redelijk makkelijk af gingen (Dan zie je toch dat je trainingen de tijd moet geven om tot resultaten te komen). Spinning was voor mij een aanvulling aangezien daar ik dit nog nooit onder begeleiding en in groepsverband had gedaan. Ik kan alleen maar zeggen “perfecte begeleiding door Edwin”. (alleen de maat houden hé….. maar ach, daar wordt ik toch niet op afgerekend in de Marmotte 2012!)

Na de winterperiode, die ik goed ben doorgekomen, heb ik in onderling overleg met Edwin het vervolg uitgestippeld betreffende de  trainingen/cyclo’s/voeding en gewicht. Detail is toch wel, dat ik mijn gewicht de laatste jaren voor de Marmotte aanzienlijk kan verlagen door uitgebalanceerde voeding. Door een ideaal lichaamsgewicht voel je goed en beter en daar ligt de basis van het “sporten”.

Ja, daar stond ik dan aan de start van de Marmotte 2012, met als doel “nog sneller”. Details van de rit zitten al jaren in mijn hoofd en daar gingen we dan. Mooi weer, vele renners die allemaal hebben getraind met als doel een prestatie weg te zetten, ieder op zijn eigen niveau. Ik kan zeggen dat wederom door uitstekende begeleiding van MoveToo “mijn missie” is geslaagd. Mijn nieuwe tijd was wederom 6 minuten sneller (6.14.35), 2in mijn categorie, en 14e overall.

De vraag: wat doen we 2013????????

Wordt vervolgd ………..

Bedankt MoveToo Personal Training

Sjef Graafmans

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting