Zelfs Ik Kan Het!

Ik was 42 jaar maar had het gevoel dat ik 52 was. Weinig fut, hijgen als je boven aan de trap komt, liever lui op de bank, je kent het wel. Van alles geprobeerd, nooit volgehouden en tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk gewoon niet van sporten hou, tja wat moet je dan he?
Samen met mijn vriendin, want alleen had ik dat nooit gedaan, de stoute schoenen aangetrokken en bij Edwin terecht gekomen. Mijn laatste hoop om de knop om te krijgen.
Naar een Personal Trainer, dat klinkt en beter nog dat werkt dus echt!

Niet gedacht dat ik ooit met gewichten of krachttraining e.d. aan de gang zou gaan en ineens was ik druk in de weer met gewichten, opdrukken, buikspieren, beenspieren, rugspieren, core en weet ik het allemaal niet. Geloof me, je hebt spieren zitten op plaatsen waar je ze nooit gezocht zou hebben.
Best veel spierpijn gehad maar ook genoten van de resultaten, daar geniet ik nu nog van. Ik voel me jaren jonger, veel fitter ben kilo’s lichter en zit veel beter in mijn vel. Hij heeft me zelfs aan het hardlopen gekregen.
Edwin kan je echt motiveren om net dat stapje extra te doen. Hij heeft me over meerdere grenzen heen geholpen. Me verzekerd dat ik niet door mijn rug zou gaan bij het eerste pijntje dat ik voelde en dat ik echt niet dood zou gaan als ik nog eens 10 extra oefeningen moest doen terwijl ik dacht dat ik al aan mijn tax zat. En dat had ik dus nodig. Bovendien was het nooit saai, elke keer weer een andere training. Een echte aanrader!
Ik kan maar één ding zeggen: Edje bedankt!

Ingrid

Klaar om jouw doelen te bereiken?

Doe de gratis nulmeting