top of page

YES I DID IT!De Personal Training bij Edwin heeft me geholpen om in 8 maanden eindelijk het doel te bereiken waar ik al heel lang naar uitkeek. Ik heb de stap naar MoveToo gemaakt na vele pogingen met diëten en sporten die allemaal tot niets hebben geleid.

Ik had het nodig voor mijn mentale- en fysieke gezondheid, heb namelijk mijn hele leven last van overgewicht. Ik ben op een gezonde manier, door de juiste combinatie van training, voeding en mindset maar liefst 10 kg afgevallen en ik had nooit verwacht dat dit voor mij mogelijk was.

Geen enkele les bij Edwin was hetzelfde, "variatie is de sleutel voor succes", zei hij altijd! De training was zo samengesteld dat ik alleen datgene aan oefeningen deed waar mijn lichaam het meest effectief op zou reageren, en dat was de bekende sleutel!

Door naar de trainingen te gaan en de wekelijks behaalde resultaten groeide mijn motivatie en ben ik zelf ook meer consistent gaan sporten en op mijn voeding gaan letten. Voor mijn gevoel is mijn levensstijl veranderd en zou ik niet meer zonder sporten kunnen.


Noa van Everdingen

bottom of page